coach

Mårten Westberg är f.d. elitlöpare och adept till Sveriges kanske bästa långdistanstränare. Mårten har sprungit för University of Texas och tränat med löpare i världsklass. Han har också lett långt över 3000 träningspass med allt från rena nybörjare till svenska mästare. Mårten är initiativtagare till Akalla Run. Läs mer om Mårten i ett reportage i tidningen Spring eller följ hans löparblogg på Stockholm Direkt.

Bilal Cadimi var en lovande ungdomslöpare med åtta medaljer från olika svenska mästerskap för 15, 16 och 17-åringar. Sen hände något som fick Bilal att lämna löpningen. Det blev fyra fem riktigt tunga år innan Bilal lyckades komma tillbaka upp igen. De svåra åren har det goda med sig att Bilal förstår tonåringar som inte har det så lätt alla gånger. Erfarenheterna från tiden som elitlöpare och från den svåra tiden, och framför allt erfarenheten av att ha kommit tillbaka till bra vanor igen, gör Bilal till en strålande tränare.


Abdihakim
är en lovande medeldistanslöpare och en glädjespruta av stora mått. Han sprudlar entusiasm på somaliska, amariska, arabiska, engelska och svenska….och med gester om du inte kan något av de språken (i vilket fall du inte heller kan läsa den här texten).

Najma har mest meriter från fotboll men är allmänt sportintresserad och en bra ledare. Najma leder skolpromenader för tjejer och tjejträningen på torsdagar i Spånga Fotbollshall.

Khalil är en lovande sprinter som tränar med Hammarby IFs grupp för hopp och sprint. Där lär han sig en hel del nya övningar.

Kontakta oss gärna på info@RinkebyRun.se