Välkommen till Rinkeby Run!

Träna med oss!

Sommarjogg från Rinkeby Torg kl. fem varje dag i Juli. 

Under sommaren har man massor med tid att träna, men för många blir det att man istället tränar mindre då. Det är så lätt att tänka ”jag kan träna lite senare” och plötsligt har det blivit dags att äta middag utan att du har tränat!

Därför börjar vi med Sommarjoggen. Våra trevliga, unga tränare startar från fontänen på Rinkeby Torg kl. fem varje dag under juli. Välkommen att haka på!

Om du tycker att Rinkeby Torg är obehagligt så kan du istället haka på från Rinkeby Ungdomens Hus fem över fem.

Under sommaren har vi också verksamhet i gränslandet mellan lek och sport tillsammans med Sommar på Torget. T.ex. Skattkarta (en lekfull variant på orientering).

Plats varierar men det är antingen Rinkeby torg, Tensta centrum eller något av de andra torgen i Järva. Tid är alltid 14:00-16:00.

Kl. 18.00 på tisdagar tar vi tunnelbanan in till T-centralen och joggar Hamngatan ner förbi NK där vi svänger vänster på Norrlandsgatan till Johan & Nyström där vi träffar våra vänner i Ssideliners. De delar sen in sig i fyra grupper (fika, lagom, mellan-mjölk och phuu) där den första springer sakta och kort och den sista springer snabbt och hinner längre på den timme som går innan vi samlas igen och äter en bit tillsammans.

Onsdags-morgnar joggar vi från Husbybadet kl. 8:00. Kl. fem på kvällen joggar vi till Akalla by där Mansib och Elena möter upp och så springer vi en sväng med dem.

Söndagar kl 13.45-15.00: har vi öppen (och gratis) träning från fontänen på Rinkeby Torg till Spånga IP där vi springer stafett eller intervaller. Läs mer…

Utom den första söndagen i varje månad. Då har vi…

TENSTA RINKEBY GRASS RUN – första söndagen kl 14.00 varje månad. Gratis att delta. Registrering på plats! Läs mer…

 

Välkommen att springa med oss!