Den 31a maj arrangerar vi Järvaloppet på Tenstadalens enorma gräsmatta!
Då ska alla barn och ungdomar få den härliga känslan av att starta i ett riktigt massivt startfält.

Alla grundskolor och gymnasier bjuds in, men vi kontaktar aktivt skolorna i Järva.

Prisutdelning blir inne på Spånga IP, på Järvaveckans stora scen. Direkt efter målgång öppnar Järvaveckan exklusivt för deltagarna i Järvaloppet. Först kl. två släpps icke skolanknutna vuxna in. Därmed slipper vi t.ex. riskera att någon dansk extremist förstör årets lopp.

Det innebär också att alla politiker, myndigheter och idrottsklubbar som är där får 1,5 timme då de exklusivt tilltalar Järvas barn och ungdomar. För idrottsklubbar är det ett bra tillfälle att berätta om sommarens planer. För politiker ett bra tillfälle att släppa kanslisvenskan och börja lyssna på framtidens unga svenskar.

Funktionärer:
I fjol hade vi 25 funktionärer från investmentbanken Goldman Sachs, kompletterat med 14 lokala (mammor) och tre ledare från Rinkeby Run. Ungefär lika många räknar vi med i år, trots att loppet är betydligt enklare än fjolårets stafett (som pågick i 3 timmar). 

Anmälan:

Maila till info@rinkebyrun.se för att få ett excelark där du klipper in skolans namn och deltagarnas förnamn, klass och mobilnummer till en ansvarig vuxen som funktionärer kan använda om något barn står och är ledset eller förvirrat.

Eller ring till Mårten Westberg för att ställa frågor: 0705671888